Student Activities

Explore your options

At Estudiar, students take part in a broad range of academic, cultural, social, and political organizations. Write for the school newspaper, work with university leaders through student government, make your debut with visual and performing arts groups, and lend a hand in community service.

Public
Programs

Through more than 1,300 events each year, students get a front-row seat to history as it’s being made. Like a student at Campbell University you will have access to workshops, lectures, performances, interviews, and more.

Featured Clubs & Organizations

Santri SMA Mendominasi Perolehan Juara Ke-Agamaan

The Power Of Dzulhijjah 1442

Sungguh suatu anugerah yang sangat luar biasa sampai detik ini, kita masih diberikan berbagai macam kenikmatan oleh Allah Swt. sehingga kita masih di berikan kemampuan

Are you ready to take the next step toward your future career?